Search found 7 matches

by Freak
Mon Aug 04, 2014 3:59 pm
Forum: Website Issues/Updates
Topic: Account activation justification
Replies: 7
Views: 1562

Re: Account activation justification

Wait, how do you expect to get quality users like Undergroundozarks does if you just turn people down??? How will you learn about lizardmen conspiracy bunkers and ninja ghost wizards if you have some kind of standards for users?
by Freak
Wed Dec 14, 2011 12:10 pm
Forum: Website Issues/Updates
Topic: admin help needed
Replies: 7
Views: 1828

Re: admin help needed

I just realized I can delete stuff, am I some kind of mod? :-P I must not be paying attention...
by Freak
Thu Mar 17, 2011 1:17 pm
Forum: Website Issues/Updates
Topic: I have to do the "forgot password" trick to log in everytime
Replies: 7
Views: 2080

Re: I have to do the "forgot password" trick to log in every

I used to have the same problem, but it magically went away. I usually only log in a couple times a week though, unless it's campout time Some other MPLS people are having trouble with the site as well. If you clear your cookies/cache does that help? (not ideal to have to do constantly, but might he...
by Freak
Tue Mar 15, 2011 10:27 am
Forum: Website Issues/Updates
Topic: Holy freaking shit
Replies: 4
Views: 1523

Re: Holy freaking shit

It's been working fine for me lately, but a few months ago it kept telling me I had too many failed login attempts and couldn't log in. Either a bug or someone was trying to guess my password :-P
by Freak
Wed Apr 14, 2010 9:54 am
Forum: Website Issues/Updates
Topic: New Guy Needs Help
Replies: 9
Views: 2286

Re: New Guy Needs Help

Sounds like it's a backend problem with the forum? What browser is the guy using? Sometimes you have to try multiple browsers for certain websites to work, a lot of coders do all their testing in one version of one browser and forget to see if it also works in anything else.
by Freak
Tue Mar 23, 2010 1:32 pm
Forum: Website Issues/Updates
Topic: viewing issue
Replies: 8
Views: 1924

Re: viewing issue

I've noticed an issue with the forums in Google Chrome. When I try to open forum threads in a new tab, it opens both in the new tab AND in the current tab. Everything works fine in IE and Firefox, and I have no problems with other PhpBB forums in Chrome, so maybe it's something version-specific?
by Freak
Wed Jul 29, 2009 3:39 pm
Forum: Website Issues/Updates
Topic: Tab issue in Chrome?
Replies: 4
Views: 1407

Tab issue in Chrome?

I just started having a wierd issue in Chrome, I think around the time the SSL got set up, but I don't log in often enough to statistically correlate those. Anyway, when I use center-click to open a new tab, I get the link opening in both a new tab AND the current window. When I click "back&quo...