New Guy Needs Help

Any issues with the site? IF YOU ARE HAVING LOGIN ISSUES COME HERE!
Post Reply
User avatar
shotgun_mario
Posts: 76
Joined: Sat Mar 07, 2009 7:26 pm
Location: Minneapolis MN
Contact:

Fri Apr 09, 2010 1:13 pm

there's a new guy asking for registration help from me, he can't register and for some reason the site keeps spitting out to him that he can't post here, because he needs to register. I'll keep his identity private, but he's friends with Gringo, Billionare & I on facebook. Admins, PM me for more details so I can help you help this guy help himself out ;)
User avatar
artemis8
Posts: 118
Joined: Wed Jul 27, 2005 3:18 pm
Location: Kansas City, MO
Contact:

Fri Apr 09, 2010 1:26 pm

Can you send him this link
http://kcurbex.org/forum/ucp.php?mode=register and see if that allows him to register?
User avatar
shotgun_mario
Posts: 76
Joined: Sat Mar 07, 2009 7:26 pm
Location: Minneapolis MN
Contact:

Fri Apr 09, 2010 4:56 pm

from him:

I have been to that page and filled it out repeatedly. I keep getting this error: No Anti-Bot Question Answer Entered. Yet I never see a place for a question to be asked or answered. Only the weird looking confirmation code; which I can read so is not the problem.
User avatar
efil4zaggintk
Posts: 113
Joined: Sun Oct 29, 2006 9:33 pm
Contact:

Sat Apr 10, 2010 5:14 pm

I have at least two friends who are having similar issues
User avatar
artemis8
Posts: 118
Joined: Wed Jul 27, 2005 3:18 pm
Location: Kansas City, MO
Contact:

Mon Apr 12, 2010 11:52 am

efil4zaggintk wrote:I have at least two friends who are having similar issues


Youthsonic is out of town for the next two days, when he gets home I will poke and prod him to take a look at this.
User avatar
eyefoobar
Dirty Tube Sock
Posts: 2115
Joined: Sun Jun 25, 2006 9:29 pm
Location: Rosedale

Tue Apr 13, 2010 12:03 am

I confirmed this tonight in person with him. It seems like there is a setting on some computers conflicting and preventing the browser from sending the input from the image verification box.

Doing some quick research on phpBB forums I found this...

http://area51.phpbb.com/phpBB/viewtopic ... 8&start=10
Image
I'm a relatively respectable citizen. Multiple felon perhaps, but certainly not dangerous.
User avatar
Freak
Posts: 315
Joined: Wed Aug 02, 2006 1:30 am
Location: MSP
Contact:

Wed Apr 14, 2010 9:54 am

Sounds like it's a backend problem with the forum? What browser is the guy using? Sometimes you have to try multiple browsers for certain websites to work, a lot of coders do all their testing in one version of one browser and forget to see if it also works in anything else.
User avatar
youthsonic
Urban Perversion
Posts: 1033
Joined: Tue Jul 05, 2005 4:58 pm
Location: KCMO
Contact:

Wed Apr 14, 2010 11:02 am

Hey guys;

I see what the problem is. We have 2 security questions. One is the captcha, the other is an actual question that requires the user to read it and answer. the second one does not appear to be showing up. I think its a styles issue. I'll disable that second one for now and it should fix the problem.

*****EDIT*****
Disabling the second question fixed the issue.
User avatar
Esoteric
Silver Fox
Posts: 2491
Joined: Wed Jul 13, 2005 4:34 pm
Location: Eighty-one six

Wed Apr 14, 2010 1:25 pm

It's all so mysterious! Just who is this new member?? I never thought to look on the main page where it says "the newest member is............"
User avatar
eyefoobar
Dirty Tube Sock
Posts: 2115
Joined: Sun Jun 25, 2006 9:29 pm
Location: Rosedale

Wed Apr 14, 2010 3:02 pm

It'll probably be something like Chris MF Lee
Image
I'm a relatively respectable citizen. Multiple felon perhaps, but certainly not dangerous.
Post Reply